```html

Skaalautuvan sisällön rahoittaminen kansainvälisesti

Ladataan Tapahtumat

Tule mukaan inspiroiviin ja maksuttomiin skaalautuvan sisällön työpajoihin!

Teetkö sisältöä? AV-tuotantoja, musiikkia, pelejä tai tekstiä eri muodoissaan? Oletko miettinyt miten eri alat toimivat yhdessä? Ja varsinkin miten sisällön päälle rakennetaan kannattavaa skaalautuvaa liiketoimintaa?

BusinessOulu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, verkostoitua ja kehittää omaa liiketoimintaasi huippuasiantuntijoiden johdolla skaalautuvan sisällön parissa! Luvassa on inspiroivia alustuksia ja käytännönläheisiä työpajoja, jotka kattavat musiikin, pelit, tarinat ja av-alan. Alustus tarjoaa kiinnostavaa tietoa kunkin sektorin toiminnasta kenelle tahansa luovan talouden yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Fasilitoiduissa työpajoissa käydään kyseisen sektorin yritysideoita läpi asiantuntijoiden johdolla.

Voit osallistua kaikkiin työpajoihin tai vain yhteen. Suosittelemme jokaiselle viimeistä cross-sector -kokonaisuutta, jossa tarkastellaan miten eri sektorit voivat löytää kasvua yhteistyöstä.

Älä missaa tilaisuutta – ilmoittaudu mukaan heti!

Valmennussarjan tarjoaa BusinessOulun Pre-Incubator for Scalable Business Programme -hanke ja sen toteuttaa Media Minds Oy.

Valmennukset toteutetaan englanniksi, mutta valmentajien kanssa voi jutella myös suomeksi.

*****

ti 24.9.2024 @ 8:45-15:00 Skaalautuvan sisällön rahoittaminen kansainvälisesti

  • Petri Kemppinen, audiovisuaalisen alan asiantuntija, tarjoaa av-sisältöjen tekijälle oleellista tietoa kansainvälisen rahoituksen hankkimisesta ja sisällön skaalaamisesta. Petri Kemppinen käsittelee audiovisuaalisen toimialan viimeaikaisia liiketoimintaan vaikuttavia trendejä niin kotimaan markkinassa kuin kansainvälisestikin. Opit hyvät käytännöt ja vältettävät virheet sekä verkostojen merkityksen sisällön rahoittamisessa. Kemppinen on aiemmin toiminut mm. Aurora Studiosin ja Nordisk Film & TV Fondin toimitusjohtajana ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus alalta.
  • Alustus klo 8:45 – 11:30
  • Työpaja klo 12:30-15:00

 

Sarjan muut työpajat:

ke 25.9.2024 @ 8:45-15:00 Taitelijasta yrittäjäksi: kirjoittajan mahdollisuudet ja haasteet

  • Matti Laine, käsikirjoittaja ja kirjailija, tarjoaa käytännönläheistä tietoa taiteilijayrittäjyyden eduista ja haasteista. Opit, miten tasapainotella taiteen ja myynnin välillä ja tunnistaa oman brändisi vahvuudet. Laine on tunnettu muun muassa Paratiisi-sarjan käsikirjoittajana ja sekä Elias Vitikka dekkarisarjasta.
  • Alustus klo 8:45 – 11:30
  • Työpaja klo 12:30 – 15:00

to 17.10.2024 @ 8:45-15:00 Peliteollisuuden perusteet

  • Pelinkehityksen asiantuntija, Jonne Taivassalo, johdattaa osallistujat peliliiketoiminnan saloihin konkreettisten esimerkkien kautta. Opit skaalautuvuuden perusteet, yleisimmät haasteet ja miten lasketaan burnrate aloittelevalle peliyritykselle. Taivassalo on toiminut pelisuunnittelijana useissa pelialan kasvuyrityksissä ja opettanut pelialan liiketoimintaa eri oppilaitoksissa.
  • Alustus klo 8:45 – 11:30
  • Työpaja klo 12:30 – 15:00

ke 27.11.2024  @ 8:45-15:00  Musiikkibisneksen mahdollisuudet: tulonlähteet ja trendit

  • Riku Salomaa, musiikkikustannusyhtiö Nordic Music Partnersin ja tuotantoyhtiö Fried Musicin toimitusjohtaja, avaa musiikkialan monimuotoiset mahdollisuudet ja tulonlähteet. Opit, miten teosten ja masterien oikeuksien hallinta, kustannustoiminta, levy-yhtiötoiminta, live-esiintymiset ja radiosoitto voivat avata uusia ovia yrittäjyydessä. Salomaa on myös Teosto ry ja Suomen Musiikkikustantajat ry hallitusten jäsen.
  • Alustus klo 8:45 – 11:30
  • Työpaja klo 12:30 – 15:00

to 28.11.2024  @ 8:45-15:00 Cross-sector: sisältöjen uudet mahdollisuudet

  • Audiovisuaalisen ja luovan teollisuuden moniammattilainen Juha Ponteva käsittelee eri sektoreiden, alustojen ja työkalujen rajojen hälvenemistä ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia. Saat ainutlaatuisen katsauksen siihen, miten sektorien välinen yhteistyö ja uudet teknologiat voivat avata uusia kasvumahdollisuuksia, ja kuulet konkreettisia case- esimerkkejä niin suurista “blockbustereista” kuin pienemmistä niche-sisällöistä. Tämä luento ja työpaja on suunnattu kaikille, jotka haluavat hyödyntää uusia trendejä ja skaalautuvuuden mahdollisuuksia sisältöjen kehittämisessä.
  • Alustus klo 8:45 – 11:30
  • Työpaja klo 12:30 – 15:00

Voisit olla kiinnostunut myös näistä valmennuksista:

Syventävä AI-valmennus sisällöntuottajille (lyyti.fi)

Digityökalujen ja uusien teknologioiden roadmap aloittavalle yrittäjälle (lyyti.fi)

Design Thinking Basecamp (lyyti.fi)

Go to Top