Yhteisosastollemme Oulun Hyvinvointimessuille valitut yritykset ovat tanssistudio Feels Oulu, ammattijärjestäjä Karoliina Tihinen sekä fysioterapiapalveluita tarjoava Fysio-Center. Hyvinvointimessut järjestetään Ouluhallissa 12.–13.10.2024, ja yhteisosastomme sijaitsee osastopaikalla K5 aivan ohjelmalavan vieressä.

Kuvassa Tanssistudio Feels Oulun, Ammattijärjestäjä KAroliina Tihisen ja Fysio-Centerin logot

 

Hakemusten perusteella valitsimme mukaan kolme eri toimialoilla toimivaa yritystä, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin olleet messuilla näytteilleasettajana. Yritykset ovat yritystoiminnan eri kehitysvaiheissa, jolloin yrittäjillä on mahdollisuus tukea ja oppia myös toisiltaan.

Tavoitteena on, että ensimmäisen messukokemuksen jälkeen nämä yritykset osallistuvat messuille ja vastaaviin tapahtumiin myös jatkossa.

 

Kiinnostus ylitti odotukset

Kiinnostuksen ja hakijoiden määrä yhteisosastollemme Oulun Hyvinvointimessuille ylitti kaikki odotuksemme.

Monelle suurin syy hakemiseen oli Promoässien antama tuki messuilla näkymisessä ja mahdollisuus osallistua messuille yhdessä toisten yritysten kanssa. Kun valmistautumiseen ja messuilla toimimiseen saa tukea, on messuilun opettelu helppoa ja turvallista. Yhteisosasto tuo varmuutta siihen, että järjestelyt hoituvat asianmukaisesti. Tärkeää on myös mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden ensikertalaisten kanssa.

 

Järjestämme yhteisosastoja myös tulevilla messuilla

Suuren suosion vuoksi suunnittelemme vastaavia yhteisosallistumisia myös tuleviin tapahtumiin.

Yhteisosastot tarjoavat paikallisille aloitteleville yrittäjille ja yrityksille helpon ja turvallisen tavan kasvattaa näkyvyyttään. Toivomme kynnyksen messuille osallistumiseen laskevan ensimmäisen messukokemuksen jälkeen.

 

Tervetuloa Oulun Hyvinvointimessuille tutustumaan osastollemme K5 ja siellä esillä oleviin yrityksiin: Feels Oulu, Ammattijärjestäjä Karoliina Tihinen ja Fysio-Center.

 

Lisätietoja:

Tuija Aitto-oja tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi

Ammattijärjestäjä Karoliina Tihinen https://www.instagram.com/ammattijarjestajakaroliina/

Feels Oulu https://feelsoulu.fi/

Fysio-Center https://www.fysio-center.fi/

Promoässät https://promoassat.fi/

Oulun Hyvinvointimessut https://www.mediapromessut.fi/messut/hyvinvointimessut/oulun-hyvinvointimessut-12-13-10-2024 ja https://www.instagram.com/mediapro_messut/