Valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailu on käynnistynyt. Kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen tuella. Finaaliin on valittu 6 yritystä, joiden yritysidea ja yrittäjäasenne ovat hyvät ja toiminta on tunnuslukujen valossa kannattavaa.

Kilpailun järjestää Suomen Uusyrityskeskukset ry yhteistyössä Oma Säästöpankin ja Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan avoimen äänestyksen perusteella valittava yleisön suosikki. Äänestys on avoinna 3.–23.10.2024, ja voittajat julkistetaan 7.11.2024.

 

Oululainen Lattiapalvelu Royal Oy mukana finaalissa

Tänä vuonna Oulun seudun Uusyritykseksi valittu Lattiapalvelu Royal Oy on päässyt mukaan kilpailun finaaliin. Ari ja Minna Putaalan perustama yritys on kasvattanut toimintaansa vakaasti vuodesta 2021 lähtien. Yritys tunnetaan tarkasta työnjäljestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Lattiapalvelu Royal toteuttaa monipuolisesti lattiapäällystetöitä yritysasiakkaille ja taloyhtiöille Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, mutta tekee projekteja myös muualla Suomessa. Palveluihin kuuluvat muun muassa laatoitukset, lattioiden tasoitukset sekä erilaisten lattiamateriaalien asennukset. Yritys hoitaa myös purku- ja pohjatyöt sekä materiaalitoimitukset.

– Lattiapalvelu Royalin finaalipaikka on merkittävä saavutus. Heidän mottonsa “Mahdottoman teemme heti – ihmeet vievät jonkin aikaa” kuvastaa heidän yrittäjäasennettaan erinomaisesti, sanoo Oulun seudun Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Tuija Aitto-oja.

 

Vuoden Uusyrittäjä 2024 -finalistit

Lattiapalvelu Royalin lisäksi finaalissa ovat:

  • Akron Taika Oy (akrobatiavoimistelun valmennus), Tampere
  • EduTec Oy (tekniikan koulutus- ja laatupalvelut), Varkaus
  • Flat Out Trading Oy / Tuningkauppa.com (autovarusteiden maahantuonti), Alavus
  • Lämpökulma Oy (lämpöpumput ja LVI-työt), Mikkeli
  • Mjöli Bakery (artesaanileipomo), Vaasa

Lisätietoja finalisteista löytyy tästä.

 

Äänestä omaa suosikkiasi 23.10.2024 mennessä

Äänestämään pääset tästä.